OVER ONS

Sven & Hubert: Op de middelbare school raakten we bevriend en we zijn elkaar sindsdien niet meer uit het oog verloren.

We kijken allebei terug op een boeiende carrière in het bedrijfsleven en zijn we nog steeds actief als ondernemers. Inmiddels zijn we allebei op het punt beland om eens te kijken welke leuke activiteit we samen op zouden kunnen starten.

Sven en Hubert houden wel van een biertje

Uit interesse en liefhebberij kwamen we al snel uit op het mooie product bier. Als fervente pils drinkers wilden we het echte werk, speciaal bier, verkennen en aan de man én vrouw brengen…
Zoals vaak gebeurt, nemen oude vrienden het initiatief om samen iets te ondernemen. Zo ook in het geval van Sven Wilhelmus (1960) en Hubert Sellmeijer (1961). Samen volgden ze dit jaar de basisopleiding StiBON (Stichting Bieropleiding Nederland). “Als geboren Amsterdammers zijn we gefascineerd door de historie en opkomst van de Amsterdamse micro brouwerijen en hun speciaal bieren.”

Het idee voor een web shop met specifieke, speciale, heerlijke Amsterdamse / 020 bieren is geboren! “Wij willen ons met deze speciale webshop onderscheiden door niet alleen het bier product te verkopen maar ook een stuk beleving mee te geven aan de bezoeker, bierliefhebber en bierkenner. Je kunt daarom op onze site niet alleen de speciaalbieren van de verschillende Amsterdamse brouwers kopen, je vindt er ook leuke achtergrondinformatie, lekkere recepten van bier-spijs combinaties, nieuws, events en weetjes vinden.”

Oude vrienden en biermaatjes starten amsterdamsspeciaalbier.nl