Combineer: Chocolade cake met vanille ijs en een Milkstout van de Prael

Vandaag combineren we een heerlijke stukje chocolade cake met vanille ijs en een Milkstout van de Prael.

Benodigdheden:

200 gr suiker
125 gr zelfrijzend bakmeel
2 eetlepels cacaopoeder
2 eieren
1/2 theelepel vanille-extract
125 ml melk
75 gr boter, gesmolten

Heerlijke en makkelijk te bereiden chocolade cake.

Verwarm de oven voor op 180°C  en vet een cakevorm in.
Doe alle droge ingrediënten (suiker, meel, cacao) in een kom en meng goed.
Voeg de eieren, vanille-extract en melk toe, goed mengen.
Voeg gesmolten boter toe en roer een paar minuten.
Giet het beslag in de cakevorm. Bak in de voorverwarmde oven gedurende ongeveer 45 minuten. De taart is gaar als een spies in het midden van de cake er schoon uitkomt.

Serveer met een bolletje vanille ijs én natuurlijk een heerlijk glas Milkstout